SAMTEN's Reminiscences

By: Azah Din

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  >  >>]    [Archive]
Saturday, 24-May-2008 01:40 Email | Share | | Bookmark
Dinner di Muara Ikan Bakar Tanjung Harapan, Pelabuhan Klang

 
 
 
View all 14 photos...


Kitorang saje je buat reunion mengejut kalini. Since saya dah nak balik UK, kembali ke pangkuan hubby setelah selesai urusan visa, so saje2 jelah nak jumpa mana2 kawan2 yang sempat and ada masa terluang.

Kitorang ke muara ni pon secara instant je. Toyatlaa Master Mind dia. Jumaat dia text some of us cam me, Lynn B (Fazlina B) and Lina ajak makan malam kat muara hari Sabtu.



Best Friends Forever!!


So, masa ni dapatlah jumpa beberapa orang lagi kawan skool lama. Yang dapat join kat muara, Nizam (Toyat's hubby yang jugak kawan skool kitorang), Jasrul and Sharil Mamat.


Mamat duorang bawah ni, Im & Bob datang lambat. Bz ngan business agaknye...


Best jugak makan kat sini. Makanan dia fresh and tepi muara, kira lautlah. Dapatla dengar bunyi deruan ombak sambil dihiburkan dengan penyanyi karaoke.


Princesses yang hadir



Bob dengan 'handbag'nye aka casing camera.

Dah kenyang, time to go home. Oh ya, thanx to Toke Bob & Lynn B coz diorang contributer terbesar dalam payments haritu. Diorang cip in banyak babe!









Balik tido...


Friday, 2-May-2008 04:44 Email | Share | | Bookmark
Konvoi Raya 2007

 
 
 
View all 12 photos...
Salam!
Gambar-gambar ni diambil ketika kawan2 beraya dirumahku... actually, my house is the last house for the day. Semua orang dah penat and ada yang dah balik.. So, mane-mane yang tinggal je sempat ambik gambar.
Once again...enjoy!!


Friday, 2-May-2008 03:07 Email | Share | | Bookmark
Fazlina's Wedding Ceremony (10 March 2007)

 
 
 
View all 30 photos...
Now, Fazlina aka Angah dah bersalin baby boy.. saya baru nak upload gambar kawin dia. To those yang tak dapat attend, we can share this happy moment together in here.


Friday, 2-May-2008 02:42 Email | Share | | Bookmark
Noorhayati & Sharida's Wedding on 3rd June 2007

 
 
 
View all 18 photos...
Salamz!
Lama tak update photos. Here goes, some of our friend's wedding photos.
Happy viewing!!


Monday, 27-Aug-2007 01:47 Email | Share | | Bookmark
Port Dickson - 2nd trip to the same ol' place! :D

Selamat Datang!
Dora & Lina
Sampai2 kaco anak Toyat.
View all 69 photos...
Kitorang pi PD once again. Same ol' place booked by Nizam's family. Rajin Toyat and Nizam ni pi PD. Kitorang pon join lah. Bile lagi nak pi bercuti sama2. Nilah one of the days. Yang join this trip : Nizam's family (Toyat & Hannah), Pami's family (Zura & Nazhan), Bob, Jasrul, Sharil, Dora, Lina, Su & last but not least... ME!!!
As usual, Bob jadi cameraman. Rajin si Bob ni tangkap2 gambar. Besh! This time, ramai dah ada camera sendiri plus Lina, Toyat and Su. Seme bawak camera baru masing2. Paling power camera Su lah... siap bawak 2 simcard. Satu sim Bob dah abiskan tangkap video seme, then guna plak yang extra. Perghh..tak ke dasat 'keja' Bob kat sana. Snap sana sini. Tengoklah hasil kerja tangan kat my camera. Tak masuk lagi gambar2 kat camera Su.
One more thing, Zura rajin sangat tiap2 kali kita pi trip. Zura salu prepare food untuk kitorang. Asik duk dapo masak je keja Zura. Thanx Zura!! Next time jangan jemu join kitorang eh.
Biarpon kejap, kitorang tetap had fun! Nizam, lenkali jangan lupa jemput lagi eh. Dun worry, kitorang make sure tempat tu clean balik.

Enjoy peeps!!


[<<  <  [1]  2  3  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net